Associació Asperger del Camp de Tarragona

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Gala de dansa a benefici d'Aspercamp

El diumenge 20 de gener 2013 , es va celebrar al Centre Cultural Municipal de Valls, la 17ena. Gala Infantil de l'Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, a benefici de l'Associació Asperger - TEA del Camp de Tarragona (ASPERCAMP).

Hi van participar 16 escoles de dansa, i es va comptar de 800 persones assistents a l'acte. També hi va assistir una representació de la Junta d'ASPERCAMP, convidada pels organitzadors.

L'acte va ser presentat per la presidenta de l'Associació de Professors de Dansa, la Sra. Teresa Aguadé Tarés, i va intervenir el president d'ASPERCAMP, Sr. Jesús Casas Mañez, que va dirigir unes paraules als assistents, agraint a l'Associació, la deferència envers ASPERCAMP.

Prèviament a la presentació de les coreografies, es va projectar un vídeo produït íntegrament per ASPERCAMP, en el que es mostren de manera clara i senzilla ,els principals trets de la Síndrome d'Asperger. El final de la projecció va ser rebut per una emotiva ovació de tots els assistents.

La primera coreografia de la Gala, titulada "Algú que jo coneixia", de la que es autora la sòcia d'ASPERCAMP Sra. Elena Alcalà, la va presentar l'Estudi Giselle, de Cambrils. Durant la mateixa es van manipulant 9 cubs, que al final queden muntats formant la imatge del logotip d'ASPERCAMP. Aquesta composició va quedar col·locada a la part central de l'escenari , i va presidir tota la Gala.

Per remarcar encara més, a benefici de qui es feia la Gala,al final de cada coreografia ,un dels participants, col·locava un globus de color blau a un extrem de l'escenari, de manera que al final de l'acte, a cada extrem de l'escenari s'havia format un pom de 8 globus (que també formen part del logotip d'ASPERCAMP).

Podeu mirar una galeria de fotos de l'acte fent clic aquí.

ProgramaPrograma

 

Calendari

Gener 2018
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Properes activitats

Sense esdeveniments

Cerca

Àrea privada

logo_asper